Referenser

COOP Konsum Värmland

Vi hjälper COOP Konsum Värmland med installation av ny avfallsutrustning, med underhållet på befintlig maskiner och med felsökning och reparationer samt ombyggnation då det efterfrågas. Vi har ett bra samarbete genom en ömsesidig strävan att få saker och ting att gå smidigt och kostnadseffektivt i Värmland.

Avfallsteknik Skandinavien AB

Sveriges största och mest framgångrika leverantör av avfallskomprimatorer och balpressar har gett oss förtroendet att sköta installationer, reparationer, intervallservice och ombyggnationer av avfallsutrustning levererat av dem. Det är vi mycket tacksamma och stolta över. Vi är förstås samtidigt ödmjuka inför uppgiften så att vi inte glömmer att hitta förbättringar och kostnadseffektivitet i utförandet.

Lidl

Vi har fått under ett par års tid privilegiet att hjälpa alla Lidlbutiker och Lidllager som har balpressar. Vi har utfört felsökning, reparationer, intervallservice samt installationer av balpressarna. Det är förstås en spännande utmaning då Lidl har många butiker utspridda över hela Sverige men vi har själva 15 egna tekniker utspridda i landet och har därför haft möjlighet att erbjuda snabba lokala åtgärder. Vi är dock aldrig nöjda utan vill utveckla servicegraden ytterligare.

Rolf Öster, Lagena Distribution i Haninge

”Service Link har installerat komprimatorer och servar dom åt oss. Vi är väldigt nöjda med deras jobb. Vi får snabb och bra service och ett vänligt bemötande. Lagena Distribution AB i Haninge”