Ombyggnation

En befintlig komprimator kan behöva utrustas med tillbehör för att göra maskinen än mer funktionsvänlig. Den kan behöva utrustas med ett eldrivet inkastlock istället för ett manuellt. Då installerar vi ett tillbehörspaket med lyftdon. Eller så vill ni att maskinen själv kallar på avfallsbolaget för hämtning till tömning när avfallsbehållaren är full. Då har vi ett färdigt GSM-kit som vi kopplar in i elsystemet. Ni slipper bevaka maskinens fyllnadsindikeringslampa, gå och ringa samt behöva beskriva vilken maskin det rör sig om. Maskinen sköter det åt er.

Avfall luktar lite ibland och i synnerhet på sommaren. Då kan det vara bra och utrusta maskinen med ett joniseringsaggregat som reducerar lukter. Det kan också röra sig om att bygga om inkasttratten så att maskinen uppfyller arbetsmiljöverkets krav på maskinsäkerhet.

Det spelar ingen roll vilken ändring som kan behövas, för vi klarar det mesta och kan bygga om komprimatorn så att den passar just er bäst. Vi kallar det för funktionsoptimering och ni kan få en offert på det.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss